Napravite sami: Kreativne maske za mobilne telefone

Objavljeno: 17. 9. 2013 u 12:33h

Malo čudo tehnike koje skriva sva naša interesovanja, planove, poznanstva, fotografije… naš vječiti saputnik zvani “mobilni telefon” željan je malo promjene! 

Postoji veliki broj zaštitnih maski koje se proizvode ne bi li sačuvale naš mobilni od nekog trenutka nepažnje koji može da ga ošteti. Skoro za svaki noviji model telefona postoji barem jedan model bezbojne ili jednobojne maske koja je željna autentičnosti.

“Iscrtana” maska

Sve što je potrebno da biste “ukrasili” svoj telefon na ovaj način je maska, dobri flomasteri i bezbojan lak za nokte!

Ako želite da prekopirate crtež sa slike, biće vam potrebno samo malo više strpljenja. Kada iscrtate cijelu masku premažite je bezbojnim lakom za nokte radi dužeg roka trajanja, ostavite neko vrijeme da se osuši i poduhvat je gotov!

Ukoliko imate lak u spreju, upotrebite njega jer će još bolje očuvati crtež.

Maska za telefon, pravo umjetničko djelo…

Možete nacrtati simbol koji vam je drag ili ispisati omiljeni citat, mogućnosti da vaša maska za telefon bude jedinstvena su bezbrojne.

Zanimljiv, iscrtani dezen…

Ako niste umjetnički nastrojeni ili nemate vremena, strpljenja i želje za crtanjem, možda vam se sljedeća opcija ukrašavanja najviše dopadne…

“Nalakirana” maska za mobilni

Svoje omiljene lakove za nokte možete nanijeti na bezbojnu masku, a kreacija će biti moderna, neobična i originalna. Najbolje od svega je što kada vam određena boja ili dezen dosadi, lak možete jednostavno skinuti acetonom, kao i prepraviti još jednim slojem laka ukoliko dođe do oštećenja.

Lakovi više nisu samo za nokte…

“Okićena” maska za mobilni

Svaka djevojka posjeduje barem jedan komad bižuterije koji više ne nosi ili koji joj je suvišan. Zašto ga ne biste zalijepili za masku telefona?!

Najbolje izgledaju privjesci koji su pločastog i sitnijeg oblika. U radnjama se mogu kupiti i cirkoni kojima možete dodatno ukrasiti vaše umjetničko djelo.

Nakit koji možete nositi svugdje sa sobom!

Ovo su samo neke od ideja kako da ukrasite svoj mobilni telefon da bude jedinstven, ne samo po sadržaju koji krije već i po izgledu maske koja ga štiti, uljepšava i koja pokazuje kreativnost, maštu i ukus svog vlasnika.

Izvor: Wannabe

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/napravite-sami-kreativne-maske-za-mobilne-telefone/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])