Borčev biser na meti Poljaka: Rakov poslao ponudu za Vukovića?!

Objavljeno: 1. 7. 2024 u 12:11h

Nakon što je eksplodirao u proljećnoj polusezoni David Vuković nametnuo se kao jedan od najvrijednijih igrača u ekipi banjalučkog Borca.

Njegove partije podigle su mu cijenu na 600.000 evra, te privukle veliku pažnju klubova, ne samo u BiH i regionu već i šire.

Jedan od njih je i poljski Rakov, klub za koji je do ovog ljeta branio Vladan Kovačević.

Poljaci žele Vukovića u ekipi i poslali su ponudu Borcu za mladog talentovanog fudbalera, tvrdi poljski portal “Meczyki”.

Kao adut Rakova navodi se da je Vukoviću ostalo još samo godinu dana ugovora, međutim, informacija poljskog portal nije tačna, pošto je on proljetos produžio ugovor do 31. maja 2027.

David Vuković na 21 utakmici za Borac postigao je sedam golova i upisao tri asistencije.

Izvor: Mondo / Foto: FK BORAC/NIKOLA KULAGA

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borcev-biser-na-meti-poljaka-rakov-poslao-ponudu-za-vukovica/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])